Kajla Web Dizajn nudi vrhunsku uslugu izrade web sajtova kojim ćete predstaviti Vaše poslovanje na internetu. Stvorimo zajedničkim snagama novi brend i pobedimo konkurenciju najboljom ponudom. Svakom novom projektu pristupamo profesionalno i ozbiljno planirajući sve do najsitnijih detalja. Finalni proizvod je sajt prilagodljivog dizajna poznatijeg kao responsive dizajn i uz to i funkcionalan, jedinstven, kvalitetan sajt koji će u najboljem svetlu predstaviti Vas i Vaše usluge, proizvode i poslovanje.

Međutim brendiranje se tu ne završava, u vizuelnom indetitetu svake firme bitnu ulogu igraju i prepoznatljiv logo i ostali reklamni materijal u šta spadaju i vizit karte, flajeri, brošure itd. Sve navedene stavke treba presvući u novo odelo koje će zračiti pozitivnim vibracijama koje će privlačiti nove klijente i saradnike. Tek onda smatramo da je naš zadatak uspešno priveden kraju.

Uz našu KREATIVNOST, omogućavamo Vam na WEBU siguran DOBITAK.

Ljubomir Kalajdžić je osnivač Kajla Web Dizajna rođen 20.06.1989. u Beogradu gde je završio Visoku školu elektrotehnike i računarstva strukovnih studija 2011 godine i time stekao zvanje strukovni inženjer elektrotehnike i računarstva. Od završetka Visoke škole ali i u toku školovanja radi na mnogim web prezentacijama i projektima, na kojima usavršava svoje znanje iz oblasti web dizajna ali i web programiranja gde posebno naglašavamo PHP i MySQL.

Timski rad

Slika-odeljka

Preporuka Jeca Dekor

Ako vam je potreban sajt Kajla Web Dizajn je pravo mesto za vas, uz to imaju odličnu ponudu za izradu grafičkog dizajna i pripreme materijala za štampu.

Jelena Đorđević
JecaDekor

Slika-odeljka

Preporuka Majstor Vaš Komšija

Preporučujem Kajla Web Dizajn svima koji žele profesionalno urađen web sajt i odličnu reklamu na internetu.

Dragan Đorđević
Majstor Vaš Komšija

Slika-odeljka

AITS preporuka

Želite da pokrenete vaš biznis? Želite da budete uspešni u svom biznisu? Potreban Vam je sajt? Potreban Vam je logo za firmu? Za sve to, možete se obratiti nama kao i našem partneru Kajla Web Dizajn-u.

AITS - All IT Support